Помпените системи за отпадъчни води на DAB гарантират високо качество и надеждност

12.09.2016, Брой 3/2016 / Технически статии / Води

  • Помпените системи за отпадъчни води на DAB гарантират високо качество и надеждност

Технически статии

 

В сектора на помпите и помпените системи Профил е единствен официален представител за България на италианската фирма DAB PUMPS, един от водещите производители на водни помпи, работещ в сектора повече от 40 години и признат както в Италия, така и по цял свят.
DAB предлага широка гама специализирани продукти: дренажни помпи, помпи за канализация, дренажни станции, богата гама аксесоари, механизми и електрически панели за управление и защита на помпите.

При новата версия на помпите DIG са представени нови решения за дрениране на отпадъчни води при строителни обекти, открити мини и кариери. Подобренията в серията включват нов охлаждащ кожух от неръждаема стомана AISI 304, нов мотор с високоефективна производителност, нов дифузьор от чугун със специално гумено покритие, чугунено работно колело със специално хромово покритие, двойно механично уплътнение от силициев карбид, регулируем отвор за изпразване.

› РекламаИма възможност за доставка по заявка на допълнително оборудване: специална съединителна връзка и специален износоустойчив кабел с вградено въже от неръждаема стомана (патентована система).

Професионалната гама потопяеми помпи за битови и производствени отпадъчни води FKV с работно колело тип Vortex е предназначена както за градския сектор за прехвърляне на отпадъчни води от търговски сгради, за дренаж на пътища, подлези и паркинги, така и за индустриалния сектор с приложение в много промишлени системи.

Гамата се фокусира върху три аспекта: надеждност и безопасност на работа, лесна поддръжка и енергийна ефективност. Използвани са нови IE3 технологични двигатели и високоефективни хидравлики. Помпите са сертифицирани в съответствие с европейския стандарт за отпадъчни води EN 12050-1. В допълнение към тях са и новите аксесоари, опорно-спускателни механизми, адаптори, основи за вертикален монтаж, както и нови електронни панели за управление.


› Реклама


За битовия сектор предлагаме новата гама помпени станции за отпадъчни води FEKABOX и FEKAFOS. Станциите са предназначени за събиране и отвеждане на води, намиращи се под нивото на главната канализационна мрежа като гаражи или мазета, откъдето те не могат да бъдат отведени по пътя на гравитацията. Гамата се отличава с професионални технически решения и характерен DAB дизайн.

Станциите са произведени в съответствие с европейския стандарт EN 12050-1 от здрав и устойчив 100% полиетиленов рециклируем материал, гарантиращ изолация от миризми, течове и висока химическа устойчивост в агресивна среда в дългосрочен план. Има възможност за доставка без вградени помпи за максимална гъвкавост при избора на помпа в съответствие с инсталацията.


 

Днес DAB PUMPS като мултинационална производствена компания и Профил, като неин представител на българския пазар, предлагат пълна гама от продукти, гарантиращи високо качество, надеждност, като по този начин отговарят на най-специфичните изисквания на своите клиенти.

инж. Димитър Семков,
експерт продажби, Профил


ВИДЕО ПО ТЕМАТА

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2024 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top