BG | EN

 

Инфраструктура

 

Безизкопни технологии за рехабилитация на водопроводи

Технически статии

 

Bъв всички градове по света има подземни тръбопроводи, които достигат края на своя полезен живот. Спукването им е предпоставка за възникването на недопустими проблеми като загубата на вода или замърсяването на почвата поради изтичането на отпадъчните води от канализационните тръби.


Прочетете цялата публикация
Зелени покриви

Технически статии

 

Kонцепцията за зелените покриви, макар и на пръв поглед сравнително нова, съществува от няколко века, предимно в северноевропейските държави. Зелените покриви с торфена основа са често срещан елемент в традиционни сгради за северната част на Шотландия, Исландия и Скандинавските страни.


Прочетете цялата публикация


Разработва се актуализиран план за управление на Национален парк "Рила"

Фирмени статии


Дирекция ""Национален парк Рила"" изпълнява проект, по който се изработва актуализиран План за управление на Национален парк ""Рила"", съгласно утвърдено от министъра на околната среда и водите задание. Паралелно се разработва и План за управление на резерват ""Риломанастирска гора"" и ГИС базирано приложение към системата за наблюдение на биоразнообразието в Национален парк ""Рила"".

Прочетете цялата публикация

Обновеният археологически парк в Сандански привлича ценителите на културен туризъм

Фирмени статии

 

Няма българин, у когото споменаването на името Сандански да не извика спомен или усещане за докосване до блаженството на Рая. Немалко съседи от Балканите или гости от други части на света биха го подкрепили.


Прочетете цялата публикация

Безизкопно полагане на тръби

Видео

 

Безизкопно полагане на водопровод под Околовръстно шосе в района на Герман


Прочетете цялата публикация
АБОНИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО СЕГА

 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2017 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top