Лабтех стана представител на Тесто

12.09.2016, Брой 3/2016

 

От началото на май т. г. Лабтех вече е официален представител на Тесто в България, като компанията предлага доставка, продажба и сервизно обслужване на цялата гама измервателни уреди на германския производител, съобщиха за сп. Екология & Инфраструктура от офиса на компанията.

“Целта на новото партньорство е разширяване на продуктовата ни гама. Тесто е утвърден световен лидер в производството на измервателни уреди и съвместната работа с такава фирма е голяма чест и отговорност”, коментират от Лабтех.

Според специалистите от компанията, най-атрактивни за българския пазар са уредите за енергийна ефективност, газанализаторите за димни газове, термовизионните камери, логерите за температура и влага, уредите за вентилационни, климатични и хладилни системи и др.

Повишен интерес се забелязва към новите продукти на Тесто – WiFi-логери за влага и температура SAVERIS 2, т.нар. смарт-сонди, уред за измерване качеството на мазнини.
“Всеки клиент е важен за нас. Продуктовата гама на Тесто е толкова широка и разнообразна, че на практика покрива почти всички сфери на промишлеността, научни, изследователски, калибровъчни и измервателни лаборатории, органи за контрол, обследване на сгради и промишлени системи за енергийна ефективност”, допълват от Лабтех.

За популяризиране на продуктите на Тесто от Лабтех ще разчитат на интернет страницата си, рекламиране в специализирани списания, семинари, изложения, e-mail кампании и др.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

IQ sensor net на WTW позволява анализирането на почти всички основни физико-химични параметри на отпадъчни и питейни водиТехнически статии

IQ sensor net на WTW позволява анализирането на почти всички основни физико-химични параметри на отпадъчни и питейни води

Лабтех, като представител на фирма WTW за България, предлага цялостни решения за мониторинг на питейни, отпадъчни, производствени и чисти води – уреди за лабораторни измервания, преносими за теренни измервания, както и апарати за непрекъснато (online) измерване. С тях могат да бъдат анализирани параметри като рН, проводимост, разтворен кислород, редокси потенциал, температура, ХПК, БПК, мътност, суспендирани вещества, ниво на утайки.

Емисии от транспорт – измерване и прогрес в ограничаването им - част IIТехнически статии

Емисии от транспорт – измерване и прогрес в ограничаването им - част II

Регулиране на емисиите от превозни средства в Европейския съюзЕС се ангажира да редуцира разхода на гориво на пътните превозни средства в рамките на усилията за намаляване на емисиите на парникови газове от транспорта и подобряване на енергийната сигурност. За тази цел през последните години бяха въведени две важни разпоредби за новите леки автомобили и микробуси, продавани в Европа.

Предлагаме първата в света система за изпомпване на отпадъчни води с вградена интелигентност Flygt ConcertorТехнически статии

Предлагаме първата в света система за изпомпване на отпадъчни води с вградена интелигентност Flygt Concertor

Съществува нарастваща необходимост от технология, която оптимизира производителността и управлението на помпени системи. На изложението IFAT т.

Вибрационни сепаратори на фирма SWECO от АUWA Рисайклинг България

С над 70 години опит в технологиите по сепариране фирма SWECO обслужва фармацевтичния, химичния, хранително-вкусовия, минералния, хартиения и много други отрасли с пълна гама оборудване за сепариране, оразмеряване и смилане. Сред акцентите в портфолиото на компанията са вибрационните сепаратори с широка гама от приложения LOW PROFILE, които фирма АUWA Рисайклинг България предлага на пазара у нас.

АБОНИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО СЕГА

 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2017 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top