Лабтех стана представител на Тесто

12.09.2016, Брой 3/2016

 

От началото на май т. г. Лабтех вече е официален представител на Тесто в България, като компанията предлага доставка, продажба и сервизно обслужване на цялата гама измервателни уреди на германския производител, съобщиха за сп. Екология & Инфраструктура от офиса на компанията.

“Целта на новото партньорство е разширяване на продуктовата ни гама. Тесто е утвърден световен лидер в производството на измервателни уреди и съвместната работа с такава фирма е голяма чест и отговорност”, коментират от Лабтех.

Според специалистите от компанията, най-атрактивни за българския пазар са уредите за енергийна ефективност, газанализаторите за димни газове, термовизионните камери, логерите за температура и влага, уредите за вентилационни, климатични и хладилни системи и др.

Повишен интерес се забелязва към новите продукти на Тесто – WiFi-логери за влага и температура SAVERIS 2, т.нар. смарт-сонди, уред за измерване качеството на мазнини.
“Всеки клиент е важен за нас. Продуктовата гама на Тесто е толкова широка и разнообразна, че на практика покрива почти всички сфери на промишлеността, научни, изследователски, калибровъчни и измервателни лаборатории, органи за контрол, обследване на сгради и промишлени системи за енергийна ефективност”, допълват от Лабтех.

За популяризиране на продуктите на Тесто от Лабтех ще разчитат на интернет страницата си, рекламиране в специализирани списания, семинари, изложения, e-mail кампании и др.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

Нова технология обещава напредък в рециклирането на текстилИновации

Нова технология обещава напредък в рециклирането на текстил

Успехът на проекта се затвърждава при тъкането на плата, което преминава безпроблемно, както и от крайния продукт – хавлиена кърпа, чието качество почти не се различава от това на кърпа, произведена от първични суровинни материали.

Резервоари за питейна водаТехнически статии

Резервоари за питейна вода

Резервоарите за съхранение на чиста вода са широко използвани за задоволяване на питейни нужди в сградния сектор, за напояване, пожарогасене, в селското стопанство, както и в редица промишлени отрасли. Статията е посветена на основните компоненти и особеностите при монтажа на тези съоръжения.

Превантивна поддръжка на водопроводиТехнически статии

Превантивна поддръжка на водопроводи

От статията може да научите повече за елементите на превантивната поддръжка във водоснабдителните дружества - изготвянето на списък с предвидените за всеки актив дейности, инспекцията на водопроводи и методите за откриване на течове.

Оптимизиране на помпените системи при третирането на водиТехнически статии

Оптимизиране на помпените системи при третирането на води

Някои от ползите от извършването на оптимизация включват постигане на максимална ефективност, намаляване на разходите за поддръжка и увеличаване на средната продължителност на периодите между ремонтите.


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2024 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top