AMCON Europe навлиза на българския пазар

24.09.2013, Брой 3/2013

 

Японската компания AMCON, производител на пресите за обезводняване на утайки VOLUTE, наскоро откри свой клон в чешката столица Прага като резултат от увеличените продажби в региона, съобщиха специално за сп. Екология & Инфраструктура от офиса на фирмата.

„AMCON and AMCON Europe вече са инсталирали над 250 устройства в Европа в различни индустриални и битови обекти и VOLUTE постига великолепни резултати във всички тях”, споделиха от компанията.

„VOLUTE дава на своите ползватели следните предимства: структура без запушване, безпилотен 24-часов автоматичен режим на работа и много ниски експлоатационни разходи. AMCON Europe сега навлиза на българския пазар и търси потенциални партньори и клиенти. Компанията предлага пилотна услуга по отдаване на съоръжения под наем, при която клиентите могат да проверят на практика как работи пресата за обезводняване. Освен това клиентите могат да посетят някой от нашите центрове в Европа, като най-близките около България са в Румъния, Гърция, Украйна или Русия”, допълниха те.

От компанията разказаха, че през м. август AMCON Europe вече е провела пилотен тест в Румъния в химически завод, където входната хомогенизирана минерална утайка е с около 10% сухо съдържание на твърди частици. „Пресата за отводняване VOLUTE постигна около 50% съдържание на сухото вещество в утайката след обезводняване”, информираха от AMCON Europe.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2024 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top