Юроком 2000, инж. Цветелина Чобанова: На Вода София 2014 ще представим геосинтетични материали на водещи световни производители

26.05.2014, Брой 2/2014 / Фирмени статии / Води

  • Юроком 2000, инж. Цветелина Чобанова: На Вода София 2014 ще представим геосинтетични материали на водещи световни производители

Води

 

инж. Цветелина Чобанова,
търговски директор в Юроком 2000,
пред сп. Екология & Инфраструктура

Инж. Чобанова, Юроком 2000 е утвърден доставчик на системи за ВиК и отопление на българския пазар. Как съчетавате доказаните решения и новите технологии в портфолиото си? Какви продукти търсят клиентите ви най-често и за какъв тип проекти?
Технологичните иновации в нашата област са основно по посока подобрение на материалите, техните свойства, качество и издръжливост. Доказаните решения могат да се изпълняват с нови технологични материали. Към момента основната ни дейност е в областта на инфраструктурните проекти – основен доставчик сме на множество водни цикли, пречиствателни станции, депа за отпадъци, реконструкции на пътна и железопътна инфраструктура.Представете накратко някои от решенията, които планирате да наложите на българския пазар в бъдеще. На каква стратегия за промотирането им ще се доверите?
В момента налагаме на пазара двете си нови подразделения – геосинтетични материали и спирателна арматура. Смятаме, че има много какво да се направи, особено в частта геосинтетика.

Миналата година започнахме със семинар на тема „Геосинтетичните продукти в инфраструктурните проекти”, на който поканихме водещи строителни фирми, проектанти и служители на министерства и общини. Смятаме и занапред да организираме подобни събития. Геосинтетиката ще бъде основен акцент и на представянето ни на изложението Вода София през май тази година.Какво ви отличава от останалите доставчици на пазара?
Едно от нещата, което ни отличава, е, че сме комплексен доставчик. Предлагаме на нашите клиенти решения за целия проект, бърза доставка, качествени продукти и коректно отношение. Но ние не смятаме себе си само за доставчик. Ние сме партньори. Концепцията ни е да влизаме в даден проект заедно със строителя, целта ни е да доставим най-доброто за проекта и заедно да го завършим.

Проектите многократно се изменят в течение на строителните дейности, на терена винаги изникват допълнителни въпроси. В такива случаи трябва да имаш надежден партньор, с когото да обсъдиш ситуацията, за да се вземе най-доброто и икономически обосновано решение.

Кое е водещо в отношенията ви с персонала, клиентите и контрагентите на фирмата?
Философията на мениджмънта на компанията съвпада с мисленето на целия екип на Юроком 2000. Всеки един дава най-доброто от себе си за конкретния проект, независимо от стойността му или изпълнителя. Еднакви усилия полагаме за големи проекти, фамилни къщи и малки домакински ремонти.

Нашето виждане е, че когато дадеш най-доброто от себе си и предложиш най-добрия и икономически изгоден продукт, клиентът ще го оцени и ще ти се довери, ще разбере, че е избрал правилния партньор в лицето на компанията.

 

Юроком 2000 участва на изложението Вода София 2014. Какви са очакванията ви във връзка с това участие?
На изложението ще представим геосинтетични материали на водещи световни производители – Bonar Geosyntetics, CETCO, GSE и др. Материалите се използват основно за изграждане и рекултивиране на депа за отпадъци, пътна и железопътна инфраструктура, мостове, тунели, диги, брегови укрепвания и речни корита. Ще презентираме и промишлената арматура на BELVEN – Белгия, която предлагаме на българския пазар.

Как планирате да провокирате интереса на посетителите на изложението?
Целта на представянето ни на изложението е да се срещнем с нашите партньори, клиенти, проектанти, да поговорим с тях, да разменим идеи и да чуем техните предложения как да подобрим работата си. Надявам се, че в този взаимен процес ще има различни неща, които ще провокират интереса на всеки.

 

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

 

Аква Джет 2011 ще представи иновативни продукти от партньорите си на Вода СофияФирмени статии

Аква Джет 2011 ще представи иновативни продукти от партньорите си на Вода София

На щанд C10 в зала 1 компанията ще демонстрира иновативни решения от продуктовите каталози на някои от партньорите си - Uraca, Schiebel, ENZ и Vetter. Акценти сред експонатите ще са хидробластиращ агрегат от новата серия SmartLine, хидравлична тест помпа и трибутална помпа на немската компания Uraca.

Индустриал Партс: Предстои масовото навлизане на умните технологии в сектораИнтервю

Индустриал Партс: Предстои масовото навлизане на умните технологии в сектора

Оперативният директор в Industrial Parts разказва за някои от най-интересните реализирани и настоящи проекти на компанията в областта на пречистването на води.

АкваМОД, Александър Личев: Компютърното моделиране е част от бъдещето на ВиК системите Фирмени статии

АкваМОД, Александър Личев: Компютърното моделиране е част от бъдещето на ВиК системите

Управителят на АкваМОД говори за същността на компютърното хидравлично моделиране на ВиК системи и приноса му за работата на ВиК дружествата.

Провежда се Вода София 2012Технически статии

Провежда се Вода София 2012

На шеста година Агенция Булгарреклама, WASSER BERLIN и Българска асоциация по водите (БАВ) организират изложението ВОДА СОФИЯ 2012. Събитието се провежда от 28 до 30 март т.

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2024 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top