Списание Екология & Инфраструктура с нова онлайн визуализация

20.09.2012, Брой 1/2012

 

Списание Екология & Инфраструктура предоставя на онлайн читателите си нова визуализация на своето съдържание. Промяната е в сила от брой 2 на изданието, посветен на предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.

Освен обновения дизайн, новият визуализатор дава редица функционални предимства на своите ползватели. Наред с вече познатите възможности като интерактивен прозорец със съдържанието на броя, поле за търсене по ключова дума, избор на текст, възможност за печат и сваляне на цялото издание или на част от него, вече са налични и някои новости.

Сред тях е възможността читателите да въвеждат свои персонални отметки, както и да споделят изданието или отделни страници от него в социалните мрежи. Новост е възможността за директна връзка от текстови URL към съответните сайтове и електронни пощенски адреси. Потребителите на смартфони, включително тези без flash функционалност, ще могат да използват автоматично зареждащата се мобилна версия на визуализатора.

Новият визуализатор, който ползваме, е във връзка с желанието ни да гарантираме на нашите читатели възможността да ползват и споделят онлайн информация по най-удобния възможен начин и чрез най-съвременните средства, които се разработват в световен мащаб, коментират представители на редакционния екип.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2024 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top