Софийска вода се сертифицира по ISO 9001:2015

12.09.2016, Брой 3/2016

 

Софийска вода успешно се сертифицира по изискванията на стандарта за управление на качеството ISO 9001:2015 и така стана една от първите компании за комунални услуги, внедрили новата версия на стандарта, съобщиха от дружеството.

Новата версия на ISO 9001:2015 обхваща процесите, свързани с обслужване на клиенти, включително нови присъединявания към ВиК мрежи, монтаж, подмяна и проверка на водомери, отчитане на водомери, управление на клиентски заявки, събиране на вземания, оплаквания и комуникация с клиенти и др.

“Сертифицирането на Софийска вода АД съгласно ISO 9001:2015 е още една крачка напред към спазването на ангажимента ни към всички потребители в концесионната област - да осигуряваме висококачествени ВиК услуги”, заяви изпълнителният директор на Софийска вода Арно Валто.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

Софийска вода, Станислав Станев: СПСОВ Кубратово е отражение на дългогодишния ни ангажимент за иновацииИнтервю

Софийска вода, Станислав Станев: СПСОВ Кубратово е отражение на дългогодишния ни ангажимент за иновации

Регионалният директор "Технически дейности и ефективност" във Веолия за България и директор "Експлоатация и поддръжка" в Софийска вода разкрива интересни подробности за новостите в Софийската пречиствателна станция за отпадъчни води.

„Софийска вода” организира Дни на отворените врати в ПСОВ–КубратовоБизнес

„Софийска вода” организира Дни на отворените врати в ПСОВ–Кубратово

Стотици столичани се възползваха от поредицата дни на отворените врати, които ""Софийска вода"" организира по случай 30-годишнината от откриването на Софийската пречиствателна станция за отпадъчни води Кубратово в началото на октомври, съобщиха от дружеството.Освен гостите, които разгледаха модерните съоръжения на станцията, десетки студенти, преподаватели и еколози също имаха възможност да се запознаят отблизо с всекидневната работа на СПСОВ Кубратово.

Сдружение Във фокус

Сдружение "Клуб 9000": Предлагаме широк спектър от обучения в сферата на системите за управление на околната среда и качеството

Сдружение „Клуб 9000” е национален представител на Република България в Европейската организация за качество (European Organization for Quality – EOQ). Сдружението е един от лидерите в страната по предоставяне на обучения и информация по различните системи за управление.

 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2024 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top