Швейцарският производител Haeny създаде дъщерно дружество у нас

24.09.2013, Брой 3/2013

 

От 1 юни т. г. у нас оперира фирма Хени България, дъщерно дружество на швейцарския производител Haeny, съобщиха за сп. Екология & Инфраструктура от компанията.

„От десетилетия Haeny - Швейцария е понятие за помпена и системна техника във водоснабдяването и отвеждането на канализационни води в комуналната и промишлената сфера”, информираха от българската компания. „Предлагайки иновативни решения за турбини, Haeny създава възможност във времената на енергийна криза за по-ефективното използване на силата на водата. И накрая, но не и по важност, ние принадлежим към водещите производители на инжекционни системи. От своето основаване от EduardHaeny-Plisterim през 1875 г. Haeny е семейна фирма. С времето фирмата се е преобразувала от производител на помпи до предлагаща системни решения компания. Като доставчик на глобално ниво ние можем да предложим на нашите клиенти съответно най-доброто решение за специфичните им нужди. Затова и продължаваме да произвеждаме в Jona помпи за специални изисквания и със специални предназначения”, допълниха те.

От компанията допълват, че Хени България е и основен вносител на водещите италиански производители на помпи и оборудване за пречиствателни станции – CAPRARI и CALPEDA. „Посредством тях ние смело можем да заявим, че предлагаме цялостно решения в областта на ВиК инфраструктурата. Предлагаме широка гама продукти като: сондажни и канализационни помпи, помпи и системи за водоснабдяване, турбини Пелтон със или без обратно налягане, смесващи и инжекционни съоръжения”, споделиха те.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2022 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top