Седма конференция 'Намаляване на загубите на вода във водоснабдителните системи'

03.11.2014, Брой 3/2014

 

Седмото издание на международната конференция Намаляване на загубите на вода във водоснабдителните системи ще се проведе на 10 и 11 ноември т.г. в Интер Експо Център, София. Форумът се организира от Българската асоциация по водите (БАВ) с подкрепата на Европейската асоциация по водни ресурси (EWRA). Четири са основните теми, които ще бъдат дискутирани по време на събитието.

Те са свързани с разглеждането на иновативни решения за намаляване на физическите загуби на вода, проблеми при намаляване на търговските загуби на вода, поставяне на реални цели: как да поддържаме резултатите и проблеми, свързани с икономическото ниво на течовете.

Експертите в областта определят форума като най-голямото събитие, което разглежда проблемите и предизвикателствата по темата с намаляването на водните загуби в Балканския регион.

 Основните цели на конференцията са насочени към насърчаване на обмена на опит и информация за успешни примери по подобряване контрола на течовете и намаляване на загубите във водоснабдителните мрежи и към възможността да съберат факти и добри примери за увеличаване на осведомеността и вниманието към проблема със загубите на вода от страна на политиците и водните мениджъри, заявиха от БАВ.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2024 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top