Save the Planet 2016 ще се проведе от 5 до 7 април

18.09.2015, Брой 2/2015

 

Седмото издание на международните специализирани изложение и конференция за управление на отпадъци и рециклиране за Югоизточна Европа, организирани от Виа Експо, ще се проведе от 5 до 7 април 2016 г. в София.

Кръговата икономика отново ще бъде във фокуса на събитието, в рамките на което по традиция ще бъдат представени най-актуалните решения в областта на управлението на отпадъците. Сред изложителите ще бъдат водещи български и чуждестранни фирми, ангажирани в сфери като: третиране, събиране, транспорт, оползотворяване, рециклиране и депониране на отпадъци. За седма поредна година Австрия ще бъде партньор на форума и ще се представи с колективен австрийски павилион.

От Виа Експо очакват предстоящото издание на международното изложение Save the Planet и паралелната конференция да привлекат множество посетители от страната и чужбина – инвеститори, еколози, браншови асоциации, представители на общините и държавна администрация, оператори на депа, ръководители на фирми от секторите: управление на отпадъци, рециклиране, екология, строителство, селско стопанство, опаковъчна, хранително-вкусова промишленост и др.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2022 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top