REW Istanbul ще събере специалистите по опазване на околната среда

17.02.2017, Брой 1/2017 / Бизнес /

  • REW Istanbul ще събере специалистите по опазване на околната среда

Бизнес

 

Tърговското изложение REW Istanbul ще се състои за 13-и път между 16 и 19 март т. г. в Tuyap Convention Center в Турция. Организираното от IFO Fuarcilik събитие ще се фокусира върху твърдите отпадъци, отпадъчните води и газове, както и върху технологиите за зелена енергия.

Посетителите на изложението ще могат да се запознаят от първа ръка с многобройните възможности за инвестиране в най-модерните решения за опазване на околната среда и управление на отпадъците, и да сравнят различни алтернативи, разработени спрямо бъдещите им специфични нужди.

REW Istanbul 2017 ще позволи на професионалистите в сектора да разширят своите бизнес контакти и да сключат нови споразумения с компании от евразийския регион. Изложението, чиито организатори очакват над 12 000 посетители от Турция и чужбина, се е утвърдило като важна платформа за търговията на регионално равнище.REW Istanbul 2017 ще е домакин на редица представяния на иновации и конферентни сесии, в рамките на които водещи експерти ще обсъдят тенденциите в сектора. За трета поредна година събитието ще се проведе паралелно с изложението ISG Eurasia, което покрива тематичните направления за здравеопазването и безопасността на работното място, обучението на персонала, извършването на консултации и провеждането на анализ на риска.


 

Участие в REW Istanbul 2017 ще вземат 350 компании от 27 държави, които ще представят широка гама от технологични иновации в областта на управлението на твърди отпадъци, биогаз, почистващи машини за градска среда, рециклиране, сметосъбиране, химично третиране, решения за пречистване на питейни и отпадъчни води и др., на изложбена площ от 20 000 кв. м.

Миналогодишното издание на изложението е посетено от 10 865 професионалисти от 46 държави, а своите иновативни продукти и услуги са представили 240 фирми от 17 страни.

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

Ръкавни филтриТехнически статии

Ръкавни филтри

Широко използвани в химическия сектор, хранително-вкусовата и млекопреработвателната промишленост, при обработката и изгарянето на отпадъци, в големи горивни инсталации, в металургичната, керамичната и стъкларската индустрия...

Статията представя видовете, работните параметри и приложенията на тези важни за производствения процес компоненти.

Технологични тенденции в областта на пречистването на водиТехнически статии

Технологични тенденции в областта на пречистването на води

За да се отговори на новите предизвикателства, се разработват, тестват и прилагат редица нови технологии за третиране на отпадъчни води, които позволяват да се постигне съответствие както с настоящите, така и с очакваните бъдещи изисквания.

Методи за пречистване на отпадъчни газове от летливи органични съединенияТехнически статии

Методи за пречистване на отпадъчни газове от летливи органични съединения

За почти всички стационарни източници съществуват мерки за контрол или предотвратяване на емисиите от летливи органични съединения или ЛОС. Обикновено се разграничават първични, вторични и структурни мерки, като ако не е посочено друго, те са приложими и за нови, и за съществуващи инсталации.

Джет миксери и аератори за отпадъчни водиТехнически статии

Джет миксери и аератори за отпадъчни води

Системите за джет аерация използват по-малко енергия от другите системи за дифузна аерация. Непосредственото сравнение в реалните условия на пречиствателна станция за отпадъчни води показва, че с джет аераторите може да се реализира 40% по-ниска консумация на енергия.

Екологични практики и технологии в пивоварната индустрияБизнес

Екологични практики и технологии в пивоварната индустрия

Въпреки отбелязания значителен технологичен напредък през последните 20 години, консумацията на вода, енергопотреблението, генерирането на отпадъчни води, твърди отпадъци, странични продукти и емисии във въздуха остават основни екологични предизвикателства за пивоварната промишленост.

Проведоха се четирите семинара в рамките на конкурса Екообщина 2017Бизнес

Проведоха се четирите семинара в рамките на конкурса Екообщина 2017

И тази година семинарите бяха посветени на темите на четирите категории на конкурса - управление на питейните и отпадъчните води, мениджмънт на битовите отпадъци, устойчива градска мобилност и енергийна ефективност а обществените и жилищните сгради.

Развитие на нанотехнологиите в третирането на питейни и отпадъчни водиТехнически статии

Развитие на нанотехнологиите в третирането на питейни и отпадъчни води

Потенциалните области на приложение на нанотехнологиите в третирането на води могат да бъдат подразделени условно в три категории: пречистване и ремедиация за подобряване качеството на водите и достъпността на водните ресурси; мониторинг и превенция на замърсяването.

Управление на емисии при производството на енергия от биомасаТехнически статии

Управление на емисии при производството на енергия от биомаса

Изпускането на емисиите от производството на енергия от биомаса оказва негативно въздействие върху околната среда и затова е необходимо да се инсталират пречиствателни съоръжения, които да елиминират или поне да редуцират риска от замърсяване.


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2023 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top