Recycling Bulgaria представи машини на Presona и ORWAK

06.06.2013, Брой 2/2013

 

В рамките на тазгодишното изложение Save the Planet (29-30 май) в Интер Експо Център, София Recycling Bulgaria представи шведските хидравлични балиращи системи Presona, приложими при широк спектър продукти – всякакъв тип хартия, фолио, алуминиеви кенове, PET бутилки, битови отпадъци и други.

Една машина може да бъде използвана за балиране на различен тип материали в зависимост от зададената й програма, което прави машината изключително гъвкава и полезна в рециклиращата индустрия. Нашият асортимент от машини е доста обширен, но няма как да покажем и изложим всичко. Тази година на изложението ще представим и пресите на ORWAK за балиране на хартия, картон, найлон и други отпадъци ги редуцират до 90%. Идеални са за ежедневно контролиране на отпадъците, като ги превръщат в компактни бали, заемащи малко място и спестяващи средства от транспортирането им.

Широко приложение намират и сепараторите на Titech, които могат да отделят всякакъв вид материал, в зависимост от нуждите на клиента. Те са инфрачервени, индукционни, оптични и ренгенови. Представихме и така популярните напоследък компостообръщачи. Те са на немската фирма Backhus и са широко използвани в цяла Европа и света, допълниха от компанията.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2023 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top