Различни инициативи подготвя БАВ по повод Световния ден на водата

28.02.2014, Брой 1/2014

 

Международен воден мост по повод Световния ден на водата, 22 март, организират Българската асоциация по водите (БАВ) и сдружение Аз обичам водата. Инициативата ще състои в седмицата от 17 до 23 март. Домакин ще бъде Националният музей Земята и хората в София. Темата на събитието тази година е Язовирите на България.

Сред акцентите в рамките на Международния воден мост е и национален фотоконкурс Язовирите на България. Най-добрите фотографии ще бъдат номинирани онлайн от публиката и от експертно жури. Наградите ще бъдат връчени на специална церемония на 22 март, в която участие ще вземат официални лица. Те ще бъдат включени в експозиция в Националния музей Земята и хората от 17 до 23 март. Изложбата ще представи общо 50 авторски творби.

Сред останалите събития, подготвени в рамките на инициативата, са кръгла маса на тема Състояние и бъдеще на язовирите в България с участието на представители на държавни институции, тематични кинопрожекции и онлайн видео връзка с информационните центрове в България и чужбина.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

БАВ, Иван Иванов: Утвърдихме се като фактор при взимането на стратегически решенияИнтервю

БАВ, Иван Иванов: Утвърдихме се като фактор при взимането на стратегически решения

В интервюто по повод 20-годишнината от създаването на Българската асоциация по водите (БАВ) председателят на организацията споделя своята оценка за изминалия период и развитието на водния сектор в страната.

Проведе се седмата международна конференция за намаляване загубите на водаСъбития

Проведе се седмата международна конференция за намаляване загубите на вода

Hа 10 и 11 ноември т. г.

БАВ проведе семинар за качеството на питейните водиСъбития

БАВ проведе семинар за качеството на питейните води

"Hа 25 и 26 септември т.г.

Провежда се Вода София 2012Технически статии

Провежда се Вода София 2012

На шеста година Агенция Булгарреклама, WASSER BERLIN и Българска асоциация по водите (БАВ) организират изложението ВОДА СОФИЯ 2012. Събитието се провежда от 28 до 30 март т.

АБОНИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО СЕГА

 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2017 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top