Профил предлага нови продукти за пречистване на отпадни води

23.03.2012, Брой 1/2012

 

Наскоро фирма Профил разшири продуктовата си гама, съобщиха за сп. Екология & Инфраструктура от офиса на компанията. „Това бе наложено поради изискванията на закона за опазване на околната среда и необходимостта от изграждане на пречиствателни съоръжения в съответствие с европейските стандарти на територията на България. В качеството си на представител и партньор на Валром Индустрие – Румъния, Профил представя на българския пазар продукти от серия Aquaclean с приложение в областта на пречистването на отпадни води”, коментират те.
От Профил споделят, че продуктите от серия Aquaclean са насочени към различни области: оборудване на нови жилища; допълнително оборудване на съществуващи септични ями; пречистване на отпадни води от канализации на селища и на промишлени води от различни предприятия като кланици, млекозаводи, фармацевтични заводи, болници и др.

„Фирмата предлага голяма гама малки пречиствателни станции за отпадни води с капацитет от 4 до 100 е. ж. (еквивалент жители), както и големи модулни пречиствателни станции с капацитет до 30 000 е. ж., приспособими към съществуващи вече проекти”, разказват представители на българската компания. „Предимствата на системите от серия Aquaclean са: пълно оборудване, лесна инсталация, висока ефективност, дълъг живот; бърза проверка; готови за въвеждане в употреба, компактни, мобилни, без механични подвижни части, безшумни, без вибрации; бистра пречистена вода, без мирис, отговаряща на изискванията на регламентите в сила, която може да бъде изхвърляна директно в естествени водоеми или в почвата”, изброяват предимствата те.

От компанията допълват още, че от серията специализирани продукти за пречистване на вода предлагат също и серия масло и каломаслоуловители за повърхностен и подземен монтаж серии NG 0.3, NG 2, NG4, NG10, NG15.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2023 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top