Продуктови премиери в управлението на отпадъците: кои фирми ще участват на Save the Planet 2019?

19.12.2018, /2019 / Фирмени статии / Отпадъци

  • Продуктови премиери в управлението на отпадъците: кои фирми ще участват на Save the Planet 2019?

Отпадъци

 

Благодарение на съвременните иновации управлението на отпадъците става все по-рентабилен, ефективен и екологично щадящ процес.

За 10-та поредна година Виа Експо организира Save the Planet - изложение и конференция за управление на отпадъци и рециклиране (16-18 април, София).

И през 2019 г. водещи компании ще представят новости в сектора: оборудване за рециклиране, мобилни и полумобилни машини с хибридно (дизел / електрическо) задвижване - нова и уникална за бранша технология, машини за добив и обработката на инертни материали; почистваща техника и сметоизвозващи автомобили; уеб базирана информационна система, която позволява пълното компютъризиране на цикъла на събиране на отпадъци; "гениални кошчета" - съдове за отпадъци с контролиран достъп; производство на енергия от отпадъци; услуги за управление на селскостопански, индустриални и битови отпадъци и др.

Организаторите от Виа Експо анонсират имената на част от изложителите: Geocycle Bulgaria, Екосол, Братя Пашев, Innova, Hitachi Zosen Inova, Lindner Recyclingtech, М и М Фрут, Прайм Технолоджийс др.

Защо да участвате? Представителите на бизнеса, индустрията, селското стопанство и общините все повече търсят решения с цел инвестиция за постигане на по-голяма ресурсна ефективност. Save the Planet е добра възможност за популяризиране на нови продукти пред потенциални дистрибутори и клиенти. Изложителите могат да се възползват и от разнообразните форми на промоция - преди, по време и след изявата. Нова секция на уеб сайта ´´Изложители търсят дистрибутори /сътрудници ´´ ще съдейства за намиране на бизнес партньори и персонал в региона.

За първи път три специализирани зони:

  • Start-up зона – Фирми, представящи своите бизнес идеи за подобряване живота в градовете.
  • Индустриални зони – Участниците ще покажат какви са реалните възможностите за инвестиции и започване на бизнес в България.
  • Зона Финансиране – Всеки бизнес се нуждае от средства за разрастване и развитие. Тук ще се включат финансови институции и европейски проекти.


Ако се интересувате от участие, изпратете запитване.

 

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

 

Компактните инвертори на Mitsubishi Electric: най-високият стандарт за надеждност и ефективностФирмени статии

Компактните инвертори на Mitsubishi Electric: най-високият стандарт за надеждност и ефективност

Освен с характерния за портфолиото честотни инвертори на Mitsubishi Electric компактен дизайн новите стандартни регулатори от гамата FR-D 700 се открояват с опростена и безопасна работа, усъвършенствани работни характеристики и широки функционални възможности. 

Дългогодишен експертен опит в реализацията на мащабни проекти във водния секторФирмени статии

Дългогодишен експертен опит в реализацията на мащабни проекти във водния сектор

Поемайки предизвикателствата на нови проекти, компанията се стреми да следва световните норми в опазването на околната среда, както и тенденциите за енергийна ефективност и екологична целесъобразност на работа.

Ехнатон е надеждният доставчик на широка гама услуги и продукти за водния секторФирмени статии

Ехнатон е надеждният доставчик на широка гама услуги и продукти за водния сектор

Ехнатон помага на клиентите си да намалят водния си отпечатък чрез оптимизиране на процесите и мониторинг, което същевременно води до генериране на значителни икономии на енергия и понижена консумация на химикали.

Ехнатон с успешен инженерингов проект за автоматизация на локални пречиствателни станции в ПакистанФирмени статии

Ехнатон с успешен инженерингов проект за автоматизация на локални пречиствателни станции в Пакистан

В сътрудничество с фирма Електроинвент Ехнатон разработва и въвежда в експлоатация PLC и HMI софтуер за управление на над 120 локални пречиствателни станции за питейна вода в районите на Хавалпур, Бахавалпур, Бхавалнагар, Рахим Яар Кан и Лодран – Пакистан.

Кръговата икономика премина през Ecomondo 2021 в РиминиФирмени статии

Кръговата икономика премина през Ecomondo 2021 в Римини

За шеста поредна година Експо Бизнес Партнерс, в ролята си на официален представител на Italian Exhibition Group за България, организира делегация от 10 български фирми, заинтересовани от въвеждането на машини и технологии, свързани с кръговата икономика.

Проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на нов метантанк 7000 m³ Фирмени статии

Проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на нов метантанк 7000 m³

За да изпълни проекта, освен на инженеринговия си опит и компетенция, Ехнатон разчита на партньорството си с водещи световни производители на апаратура и технологии. Основното оборудване, вложено в проекта и обезпечило високото ниво на изпълнение, е производство на един от лидерите в индустриалната автоматизация – Schneider Electric.


Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2023 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top