Продуктови премиери в управлението на отпадъците: кои фирми ще участват на Save the Planet 2019?

19.12.2018, /2019 / Фирмени статии / Отпадъци

  • Продуктови премиери в управлението на отпадъците: кои фирми ще участват на Save the Planet 2019?

Отпадъци

 

Благодарение на съвременните иновации управлението на отпадъците става все по-рентабилен, ефективен и екологично щадящ процес.

За 10-та поредна година Виа Експо организира Save the Planet - изложение и конференция за управление на отпадъци и рециклиране (16-18 април, София).

И през 2019 г. водещи компании ще представят новости в сектора: оборудване за рециклиране, мобилни и полумобилни машини с хибридно (дизел / електрическо) задвижване - нова и уникална за бранша технология, машини за добив и обработката на инертни материали; почистваща техника и сметоизвозващи автомобили; уеб базирана информационна система, която позволява пълното компютъризиране на цикъла на събиране на отпадъци; "гениални кошчета" - съдове за отпадъци с контролиран достъп; производство на енергия от отпадъци; услуги за управление на селскостопански, индустриални и битови отпадъци и др.

Организаторите от Виа Експо анонсират имената на част от изложителите: Geocycle Bulgaria, Екосол, Братя Пашев, Innova, Hitachi Zosen Inova, Lindner Recyclingtech, М и М Фрут, Прайм Технолоджийс др.

Защо да участвате? Представителите на бизнеса, индустрията, селското стопанство и общините все повече търсят решения с цел инвестиция за постигане на по-голяма ресурсна ефективност. Save the Planet е добра възможност за популяризиране на нови продукти пред потенциални дистрибутори и клиенти. Изложителите могат да се възползват и от разнообразните форми на промоция - преди, по време и след изявата. Нова секция на уеб сайта ´´Изложители търсят дистрибутори /сътрудници ´´ ще съдейства за намиране на бизнес партньори и персонал в региона.

За първи път три специализирани зони:

  • Start-up зона – Фирми, представящи своите бизнес идеи за подобряване живота в градовете.
  • Индустриални зони – Участниците ще покажат какви са реалните възможностите за инвестиции и започване на бизнес в България.
  • Зона Финансиране – Всеки бизнес се нуждае от средства за разрастване и развитие. Тук ще се включат финансови институции и европейски проекти.


Ако се интересувате от участие, изпратете запитване.

 

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

 

Платформата за зелена икономика Ecomondo се завръща в Римини от 5 до 8 ноемвриФирмени статии

Платформата за зелена икономика Ecomondo се завръща в Римини от 5 до 8 ноември

Фокусът на Ecomondo 2019 ще се насочи към някои приоритетни теми в сектора, сред които е увеличаване присъствието на глобални компании от управлението на отпадъците, включване на нови компании, прилагащи кръгов подход, разширяване на веригата на биоикономиката с акцент върху органичния сектор и интегрираните биорафинерии, екодизайн и нови материали, Индустрия 4.0 IoT/ITC, нискоемисионен транспорт, енергийна ефективност, развитие на зоната за комунални услуги, раздел за рекултивация на замърсени терени и преустройство на територии.

Кои са иновациите в управлението на отпадъците през тази година?Фирмени статии

Кои са иновациите в управлението на отпадъците през тази година?

Разнообразни решения за почистване с вода под високо налягане от  Аква Джет 2011Фирмени статии

Разнообразни решения за почистване с вода под високо налягане от Аква Джет 2011

Високонапорната технология за почистване с вода под високо налягане предлага много и разнообразни решения. С този метод ефективно могат да бъдат отстранявани отложения от жп цистерни, реактори, резервоари, топлообменници, индустриални подове, отливки, филтърни платна. Премахването на пътна маркировка, санирането или разрушаването на бетон, почистването на кошовете на бетоносмесители е възможно с използването на водна струя под високо налягане.

MAPS - революция в автоматизационния инженерингФирмени статии

MAPS - революция в автоматизационния инженеринг

MAPS (Mitsubishi Adroit Process Suite) - решения за инженеринг, SCADA, HMI, управление на алармите и изпращане на отчети за намаляване на общите разходи за притежание

Mitsubishi Adroit Process Suite (MAPS), разработен съвместно с партньора на Mitsubishi Electric за e-F@ctory - Adroit Technologies, е софтуерно средство за цялостно управление. Този единен интегриран пакет води потребителите през всички етапи на проектирането на процесите, инженерното проектиране, проектирането на системата за автоматизация, монтажа, пускането в експлоатация, приемането и текущото техническо обслужване; поддържа последователността и целостта в системата за автоматизация, подобрява качеството и намалява разходите.

Хидролиа е предпочитаният ВиК партньорФирмени статии

Хидролиа е предпочитаният ВиК партньор

"За разлика от повечето компании в бранша, Хидролиа предлага цялостно обслужване на своите клиенти, от обследване, през анализ, проектиране, реализация, до последваща поддръжка на изпълнените проекти", разказва в интервю за читателите на Екология & Инфраструктура Добромир Симидчиев, изпълнителен директор на Хидролиа. "Моделът на Хидролиа е класически пример за ВиК оператор, с тази разлика, че нашата услуга е насочена към частните клиенти", допълва той. 

Честотни инвертори FR-F800 - E с интегриран EthernetФирмени статии

Честотни инвертори FR-F800 - E с интегриран Ethernet

FR-F800 - E предлагат на производителите на машини и на системните интегратори възможност за редуциране на разходите, подобрена сигурност с филтриране на IP обхвата, дистанционно диагностициране и отстраняване на грешки.


Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2019 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top