Продуктови премиери в управлението на отпадъците: кои фирми ще участват на Save the Planet 2019?

19.12.2018, /2019 / Фирмени статии / Отпадъци

  • Продуктови премиери в управлението на отпадъците: кои фирми ще участват на Save the Planet 2019?

Отпадъци

 

Благодарение на съвременните иновации управлението на отпадъците става все по-рентабилен, ефективен и екологично щадящ процес.

За 10-та поредна година Виа Експо организира Save the Planet - изложение и конференция за управление на отпадъци и рециклиране (16-18 април, София).

И през 2019 г. водещи компании ще представят новости в сектора: оборудване за рециклиране, мобилни и полумобилни машини с хибридно (дизел / електрическо) задвижване - нова и уникална за бранша технология, машини за добив и обработката на инертни материали; почистваща техника и сметоизвозващи автомобили; уеб базирана информационна система, която позволява пълното компютъризиране на цикъла на събиране на отпадъци; "гениални кошчета" - съдове за отпадъци с контролиран достъп; производство на енергия от отпадъци; услуги за управление на селскостопански, индустриални и битови отпадъци и др.

Организаторите от Виа Експо анонсират имената на част от изложителите: Geocycle Bulgaria, Екосол, Братя Пашев, Innova, Hitachi Zosen Inova, Lindner Recyclingtech, М и М Фрут, Прайм Технолоджийс др.

Защо да участвате? Представителите на бизнеса, индустрията, селското стопанство и общините все повече търсят решения с цел инвестиция за постигане на по-голяма ресурсна ефективност. Save the Planet е добра възможност за популяризиране на нови продукти пред потенциални дистрибутори и клиенти. Изложителите могат да се възползват и от разнообразните форми на промоция - преди, по време и след изявата. Нова секция на уеб сайта ´´Изложители търсят дистрибутори /сътрудници ´´ ще съдейства за намиране на бизнес партньори и персонал в региона.

За първи път три специализирани зони:

  • Start-up зона – Фирми, представящи своите бизнес идеи за подобряване живота в градовете.
  • Индустриални зони – Участниците ще покажат какви са реалните възможностите за инвестиции и започване на бизнес в България.
  • Зона Финансиране – Всеки бизнес се нуждае от средства за разрастване и развитие. Тук ще се включат финансови институции и европейски проекти.


Ако се интересувате от участие, изпратете запитване.

 

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

 

Проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на нов метантанк 7000 m³ Фирмени статии

Проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на нов метантанк 7000 m³

За да изпълни проекта, освен на инженеринговия си опит и компетенция, Ехнатон разчита на партньорството си с водещи световни производители на апаратура и технологии. Основното оборудване, вложено в проекта и обезпечило високото ниво на изпълнение, е производство на един от лидерите в индустриалната автоматизация – Schneider Electric.

SCHIEBEL – комплексен доставчик на електрически изпълнителни механизми за сектор питейни водиФирмени статии

SCHIEBEL – комплексен доставчик на електрически изпълнителни механизми за сектор питейни води

Модулно структурираната серия CM може да покаже своите предимства в пълна степен и при големи спирателни клапани, а благодарение на променливата си скорост на действие, ефективно да предотврати хидравлични удари. Допълнителната възможност за включване на функцията Fail-Safe при отпадане на ел. захранването осигурява максимална безопасност, включително и за UV дезинфекционни системи.

Ефективно използване на ресурсите в ПФБ ПРЕСО ФОНДАЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД чрез внедряване на производствени иновацииФирмени статии

Ефективно използване на ресурсите в ПФБ ПРЕСО ФОНДАЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД чрез внедряване на производствени иновации

Внедряването на производствената иновация допринесе за постигането на значителни екологични ефекти, тъй като в резултат е налице значителен и видим напредък към целта за устойчиво развитие чрез намаляване на вредата върху околната среда и постигане на по-ефективно и отговорно използване на природните ресурси.

ПФБ ПРЕСО ФОНДАЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД внедри хибридни технологии за повишаване на ресурсната си ефективност с финансовата подкрепа на Оперативна програма Фирмени статии

ПФБ ПРЕСО ФОНДАЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД внедри хибридни технологии за повишаване на ресурсната си ефективност с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020

В сравнение с алтернативните технологични решения за производство предлаганата нова за българския пазар технология притежава специфични показатели, по които се наблюдава конкурентоспособност и превъзходство спрямо сходните производства.

Ехнатон – инженерингови проекти за ПСОВ с технологии на Schneider ElectricФирмени статии

Ехнатон – инженерингови проекти за ПСОВ с технологии на Schneider Electric

Доказателство за успешната инженерингова дейност на фирмата в проекти за автоматизация на пречиствателни станции са ключовите реализации в множество ПСОВ в България, сред които: Пазарджик, Стара Загора, Димитровград, Кубратово, Мездра, Свищов, Павликени, Равда, Ямбол, Стамболийски, Момчилград, Елхово и др.

ЕКОН-91 ООД повиши ресурсната си ефективност по проект с финансиране по ОПИКФирмени статии

ЕКОН-91 ООД повиши ресурсната си ефективност по проект с финансиране по ОПИК

Това е постигнато с внедрената в производството иновативна система за автоматизирано пълнене и вадене на ядра от пенолатекс, включваща два робота за пълнене на форми, всеки от които в комплект с раздвижени форми за производство на ядра за матраци и за възглавници, и съоръжение за автоматично изваждане на ядрата.


Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2021 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top