Нови функционалности в продуктите за инфраструктурно проектиране показаха на събитие в София

27.06.2013, Брой 2/2013

 

Последните решения на Autodesk за инфраструктурно проектиране бяха представени по време на специално събитие, което се състоя на 25 юни т. г. в Кемпински хотел Зографски в София.

На него присъстваха представители на общини, ютилити компании, проектантски фирми, научни среди, медии и студенти.
По време на събитието, организирано от Autodesk и партньорите в България – фирмите БиЕмДжи, КАД Пойнт, Каниско и Мапекс, Венцислав Стоименов от БиЕмДжи постави акцент върху новостите в инфраструктурното проектиране и софтуерния пакет Autodesk Infrastructure Design Suite 2014.

Бяха показани и Autоdesk решения за общини и ютилити компании, като вниманието на участниците бе насочено към функционалностите за работа с предварително дефинирани индустриални модели, атрибутни данни и дистанционен достъп до данни в ГИС.
Новият продукт Autodesk Infraworks 2014, който се използва за концептуално моделиране на инфраструктурни обекти в реална среда в най-ранна идейна фаза и изследване на алтернативи и избор на оптимален вариант също бе включен в програмата на събитието.
Показани бяха и новите възможности на AutoCD Civil 3D за външно ВиК и пътно проектиране от фирмите КАД Пойнт и Каниско.

На присъстващите бяха представени и възможностите на Navisworks 2014, който служи за управление на строителни дейности във времето според предварително заложен график, за откриване на колизии в проектните данни и за определяне на количествени сметки.
Специално внимание бе отделено на ползите от Абонаментната програма на Autodesk, както и на облачните услуги Autodesk 360.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2023 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top