Нова система за управление на помпени станции на Pulsar Process Measuring представи Палмо

24.09.2013, Брой 3/2013

 

Наскоро фирма Палмо - изключителен представител за България на английската фирма Pulsar Process Measuring, представи на пазара нова система за управление на помпени станции.

„Безконтактните системи за ултразвуково измерване и управление на ниво са водещи на пазара”, коментираха от Палмо. „Те са сърцето на усъвършенстваните контролери за управление на помпени станции, намалявайки необходимия труд и спестявайки средства чрез работа в един модерен режим на управление на помпените станции. Сега, с внедряването на Quantum 3 и интегрирането му с новаторското изделие Flow Pulse, управлението на помпени станции прави нов технологичен скок.

Освен наличието на всички функции на предишните модели за подаване на аварийните сигнали Quantum 3 използва измерване на текущите характеристики на потока чрез надеждния и новаторски продукт Flow Pulse, вместо да изчислява тези характеристики на базата на промени на нивото. Quantum 3 може да се свързва с до четири Flow Pulse, така че с него можете да следите четири отделни потока от отделни помпи или в помпена група и то в критични точки. Flow Pulse е уникалният, неинвазивен монитор на поток на Pulsar. Прикрепяем лесно с една скоба отвън на тръба от какъвто и да е материал и диаметър до един метър, той осигурява надеждно и повторяемо измерване на поток”, допълниха от компанията.

Фирма Палмо доставя на българския пазар също така и сензори и контролери за измерване, контрол и мониторинг на ниво, обем и дебит на Pulsar Process Measurement, като изпълнява и пълен инженеринг.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2024 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top