Международна седмица на водата в Амстердам през есента на 2017 г.

17.02.2017, Брой 1/2017

 

Между 30 октомври и 3 ноември т. г. в Амстердам ще се проведе международната седмица на водата (AIWW). Програмата на широкообхватното събитие ще включва конферентна част с различни видове теми, дискусии, както и срещи между институции с желание за подобрение в технологиите, които използват, и водещи професионалисти, които ще предоставят подробна и висококачествена експертиза. Ще има още търговско изложение и други възможности за внедряване на нови водни технологии и работа по въпроси, свързани с иновациите в областта.

В конферентната част на AIWW ще се включат разработки на теми в областите ефективност и полезност на водата, управление и гъвкавост във водния сектор, имплементиране на иновативни водни системи и др.

Посетителите, които са представители на различни индустрии и публични (частни или държавни) институции, могат да предоставят информация за случай, за който искат експертиза и препоръки от водещи професионалисти. Крайният срок за подаване на резюме за разработка на тема или подаване на случай за обсъждане е 14 април т. г.

Част от AIWW ще бъде и търговското изложение Aquatech 2017, което ще се съсредоточи върху представяне на иновативни продукти и услуги в областта на преработената, питейна и отпадъчна вода.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2024 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top