Kapsch Force бе представен на изложението Traffex 2013

17.05.2013, Брой 1/2013

 

Компанията Kapsch TrafficCom представи интегрирания пакет от решения за пътна безопасност Kapsch Force по време на изложението Traffex в Бирмингам, Великобритания в края на април т. г. „The Road Safety Enforcement Suite е базиран на големия опит на Kapsch в управелнието на електронни тол системи, както и инсталацията и експлоатацията на решения за пътен контрол в различните подразделения в Южна Африка и Италия”, разказаха от компанията.

„Този пакет ще допълни множеството от приложения: червени светлини, точкови и секционни средства за конторл на скоростта, системи за „тегло в движение” (WIM) и способи за идентификация или проверка на тирове. В допълнение Kapsch Force предлага и функционалност за наблюдение на трафика, като помага на полицията и свързаните власти да увеличат безопасността.

Повечето производители и доставчици на охранителни системи започат бизнеса си като продавачи и доставчици на камери за скорост и червен светофар и се фокусират върху крайната точка. За разлика от тях Kapsch се фокусира върху входа на системата и взема под внимание факта, че при всяка обмяна на информация в крайна сметка има и елемент на заплащане за информационна услуга или за глоба”, допълниха те.

Наред с новия пакет услуги, Kapsch създава и ново подразделение - ITS Business Unit, информираха от австрийската компания.

Тагове: Kapsch Force Traffex

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2024 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top