Изградиха нов водопровод в Разлог

06.07.2017, Брой 4/2017

 

Приключи изграждането на нов водопровод по ул. “Изворите” в град Разлог, съобщиха от местната община. В рамките на проекта са поставени нови полиетиленови тръби с дължина над 1 км и диаметър 140 мм.

Водопроводът на ул. “Изворите” е един от основните в града и захранва голяма част от сградите в Разлог. След приключване на изграждането на водопровода, община Разлог стартира изкърпване на уличната настилка.

Предстои изкърпване и на повредената асфалтова настилка в Разлог и населените места в общината. Ремонтните дейности се извършват с цел осъвременяване на водопроводната мрежа.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

Безизкопни технологии за рехабилитация на водопроводиТехнически статии

Безизкопни технологии за рехабилитация на водопроводи

Bъв всички градове по света има подземни тръбопроводи, които достигат края на своя полезен живот. Спукването им е предпоставка за възникването на недопустими проблеми като загубата на вода или замърсяването на почвата поради изтичането на отпадъчните води от канализационните тръби.

МРР, пресцентър: Изпълнението на предвидените действия ще допринесе за развитието на отрасъла

Стратегията за развитие и управление на водоснабдяването и канализацията в Република България за периода 2014-2023 г. е разработена в съответствие с изискванията на Закона за водите.

Изграждане на частична канализационна мрежа, ПСОВ и реконструкция на водопроводната мрежа на гр. Нови пазарТехнически статии

Изграждане на частична канализационна мрежа, ПСОВ и реконструкция на водопроводната мрежа на гр. Нови пазар

В гр. Нови пазар стартира изпълнението на проект за изграждане на частична канализационна мрежа, ПСОВ и реконструкция на водопроводната мрежа.

Изграждане на екологична инфраструктура в община БургасПроекти

Изграждане на екологична инфраструктура в община Бургас

Общината е в процес на реализация на инициативи на обща стойност над 145 млн. леваОсновен приоритет на община Бургас е провеждането на ефективна политика за превенция на околната среда от замърсяване на водите и почвите.

 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2023 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top