IFAT Eurasia отваря врати за пети път в Истанбул между 27 и 29 април

20.04.2023, Бизнес /

  • IFAT Eurasia отваря врати за пети път в Истанбул между 27 и 29 април
  • IFAT Eurasia отваря врати за пети път в Истанбул между 27 и 29 април

Бизнес

 

IFAT Eurasia, водещото в региона изложение за технологии за опазване на околната среда, се завръща за пети път в Истанбул следващата седмица. Събитието ще предостави динамична и интерактивна платформа за среща на международни експерти, изложители и посетители. IFAT Eurasia, организирано от Messe Muenchen, ще се проведе от 27 до 29 април в Tüyap Fair and Congress Center и ще демонстрира най-иновативните и авангардни решения за справяне с екологични проблеми.

Над 370 изложители от цял свят

IFAT Eurasia 2023 ще акцентира на цялостна гама от теми, отразяващи най-належащите екологични предизвикателства, пред които е изправен регионът – отпадъци и вторични суровини, третиране на питейни и отпадъчни води, контрол на замърсяването на въздуха и редуциране на нивата на шум и много други. Тази година форумът ще е домакин на над 370 изложители от цял свят, сред които Benli, Disan, Gea Westfalia, Hach Lange, Ideal Makina, İzaydaş, Oz-Kan, Tomra Sorting, Xylem и много други компании лидери в сектора, които ще представят най-новите си продукти и иновации за евразийския пазар.Възможности за обмяна на опит и знания

С богатата си съпътстваща програма от презентации, панелни дискусии и експертни форуми, IFAT Eurasia 2023 предлага уникални възможности за обмяна на знания и опит с водещи експерти и получаване на ясна представа за най-актуалните тенденции и технологии. Посетителите също могат да участват в демонстрации и уъркшопове, както и да създадат полезни контакти с професионалисти от индустрията и вземащи политически решения лица.


 

Богата конферентна програма

Какви предизвикателства среща турският сектор за екологични технологии? Какви са решенията за дигитализация и автоматизация във водния сектор? Какво въздействие оказва Европейската зелена сделка върху индустрията в детайли? Това са само част от въпросите, на които ще отговори IFAT Eurasia 2023. Конферентната програма, подкрепена например от Германската асоциация за води, отпадъчни води и отпадъци (DWA Deutsche Vereinigung für Wasserwirtschaft, Abwasser und Abfall) и Международната асоциация за твърди отпадъци (ISWA), ще осигури платформа за обсъждане на иновативни идеи и установяване на нови и поддържане на вече изградени бизнес контакти.

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

INTERFORST 2022 демонстрира технологии за бъдещето на дървопреработкатаСъбития

INTERFORST 2022 демонстрира технологии за бъдещето на дървопреработката

Организаторите от Messe Muenchen, подчертават, че това, което отличава INTERFORST от другите търговски панаири, е именно фактът, че покрива цялата верига на стойността. Най-добрият пример е секторът на дървопреработката, в който е съсредоточена дейността на редица добре познати доставчици.

IFAT Мюнхен ще акцентира върху устойчивото потребление на ресурсиБизнес

IFAT Мюнхен ще акцентира върху устойчивото потребление на ресурси

По традиция много национални и международни асоциации активно участват в оформянето на програмата на изложението – дали като изложители, със специални изложби, демонстрации на живо, обиколки или лекции.

Нов метод за селективно пречистване на води от оловоИновации

Нов метод за селективно пречистване на води от олово

Новият подход използва процес, наречен ударна електродиализа, при който електрическо поле генерира ударна вълна в електрически зареден порьозен материал, напоен със замърсената вода. Ударната вълна се разпространява от едната страната до другата с повишаването на напрежението, оставяйки зона, в която металните йони са изчерпани, и разделяйки потока на луга и пречистена вода.

Йонообменно пречистване на водиТехнически статии

Йонообменно пречистване на води

Запознайте се с работния принцип на йонообменния процес при третирането на води, приложимостта и предимствата на метода, както и с особеностите на различните видове йонообменни смоли.

Софийска вода, Станислав Станев: СПСОВ Кубратово е отражение на дългогодишния ни ангажимент за иновацииИнтервю

Софийска вода, Станислав Станев: СПСОВ Кубратово е отражение на дългогодишния ни ангажимент за иновации

Регионалният директор "Технически дейности и ефективност" във Веолия за България и директор "Експлоатация и поддръжка" в Софийска вода разкрива интересни подробности за новостите в Софийската пречиствателна станция за отпадъчни води.

Оптимизиране на помпените системи при третирането на водиТехнически статии

Оптимизиране на помпените системи при третирането на води

Някои от ползите от извършването на оптимизация включват постигане на максимална ефективност, намаляване на разходите за поддръжка и увеличаване на средната продължителност на периодите между ремонтите.

IoT технологии в третирането на водиТехнически статии

IoT технологии в третирането на води

Внедряването на иновативни технологии като интернет на нещата, облак-базирана виртуализация и моделиране на данните в областта на пречистването както на питейни, така и на отпадъчни води, се превръща във все по-голяма необходимост. Какви са ползите за ВиК операторите от прилагането на тези решения и как те могат да променят сектора изцяло, може да разберете от статията.

REW Istanbul ще събере специалистите по опазване на околната средаБизнес

REW Istanbul ще събере специалистите по опазване на околната среда

Посетителите на изложението ще могат да се запознаят от първа ръка с многобройните възможности за инвестиране в най-модерните решения за опазване на околната среда и управление на отпадъците, и да сравнят различни алтернативи, разработени спрямо бъдещите им специфични нужди.


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2024 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top