Елтрак България демонстрира възможностите на машини Caterpillar на StroMa Expo 2016

25.11.2016, Брой 4/2016 / Фирмени статии / Инфраструктура

  • Елтрак България демонстрира възможностите на машини Caterpillar на StroMa Expo 2016
  • Елтрак България демонстрира възможностите на машини Caterpillar на StroMa Expo 2016

Инфраструктура

 

Фирма Елтрак България взе участие в тазгодишното издание на специализираното изложение за машини и съоръжения за строителството, пътното строителство и минната индустрия StroMa Expo, което се проведе между 14 и 16 септември т. г. на кариера Балша. Акцент в участието на компанията, официален дилър на Caterpillar за страната, бе новият хибриден багер Caterpillar 336FL XE.

“Машината е с намален разход на дизелово гориво от 25% до 33% спрямо аналогични нови машини с конвенционално задвижване от същия клас. Това се постига чрез хибридната технология, която използва енергията, генерирана при спиране въртенето на надстройката, съхранява енергията в акумулатори и я отдава за подпомагане на хидромотора за завъртане на надстройката. Тази технология е допълнена от действието на най-съвременни системи и агрегати като хидравлична помпа ESP, разпределител ACS и други”, обясниха от компанията.

Сред експонатите бяха и колесен товарач Caterpillar 966K, булдозер Caterpillar D6N, валяк за почви Caterpillar CS54B и асфалтополагач Caterpillar AP300F, чиито възможности бяха демонстрирани в реални условия пред гостите на изложбената площ на Елтрак България.

В рамките на StroMa Expo 2016 над 20 компании представиха верижни и колесни багери, багер-товарачи, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, минибагери, трошачни и пресевни машини, сонди, кранове, подемна техника, валяци, асфалтополагачи и др.

 

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

 


Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2023 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top