Екоефект България ще представи нови дробилни технологии в ИЕЦ

09.03.2015, Брой 1/2015

 

От 11 до 13 март т. г. в рамките на международната изложба ЕЕ и ВЕИ фирма Екоефект България ще представи новости в оборудването за дробене и раздробяване на отпадъци на словашката компания ING. CASTULIK, съобщиха от компанията. На щанд А7 в зала 2 на Интер Експо Център посетителите на изложението ще могат да се запознаят с ножова мелница SG400 (с 3 бр. роторни ножове и 2 бр. стационарни ножа) и еднороторна дробилка CASTOR 600.
„ING. CASTULIK, на която сме официален представител за България, е една от водещите фирми в Европа в производството на машини за дробене и раздробяване. Компанията е специализирана в разработката на ножови мелници (гранулатори), едно, две и четири роторни дробилни машини (шредери). Използваната технология на дробилната техника е на база собствен технически развой, което гарантира последващо приспособяване на дробилките към специфичните изисквания на клиента”, заявиха от Екоефект България.
„Предлаганите дробилки са подходящи за пластмасa, каучук, дърво, хартия, картон, кабели, слама, автомобилни гуми и др. Освен тях предлагаме и цялостни решения за оползотворяване на отпадъците на база използването на дробилна и раздробяваща техника. Имаме повече от 20 г. опит и над 400 реализирани инсталации в повече от 15 държави”, допълниха изложителите.

 

 

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА

Изграждане на помпени станцииТехнически статии

Изграждане на помпени станции

Вижте какви са особеностите при определянето на местоположението, конфигурацията и изграждането на водоснабдителните и канализационните помпени станции.

Оборудване за механично третиране на отпадъциТехнически статии

Оборудване за механично третиране на отпадъци

Mеханичната обработка включва използването на различни машини за сепариране, намаляване на размера на частиците, сортиране и компактиране на отпадъците. Тези процеси подпомагат предварителното третиране и позволяват отделянето на рециклируемите материали.

Auwa Рисайклинг България: Приоритет за нас е грижата за околната среда

Силвия Грос, управител на Auwa Рисайклинг БългарияИндустриалният напредък води както до благосъстояние, така и до неблагоприятни последици за природата. С нашата дейност в областта на технологиите за опазване на околната среда и рециклирането повече от 20 години отговаряме на изискванията на променената околна среда.

Oбщина Шумен, инж. К. Радушева: Регионалното депо обуславя екологосъобразно обезвреждане на битовите отпадъци в районаИнтервю

Oбщина Шумен, инж. К. Радушева: Регионалното депо обуславя екологосъобразно обезвреждане на битовите отпадъци в района

Главният експерт Екология в община Шумен разказва за съоръженията за третиране на отпадъци, които функционират на територията на общината, и за най-мащабните и успешно реализирани проекти в тази насока.


 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. Списание Екология & Инфраструктура. TLL Media © 2024 Всички права запазени. Карта на сайта.

Top